Over ons

OVER ONS

Onze toekomst als SaaS vormgeven

Met alle wereldwijde problemen waarmee onze planeet vandaag geconfronteerd wordt, groeien de gemeenschappen van mensen die hiervoor aandacht hebben om de negatieve gevolgen te voorkomen.


Leer meer

Ontdek onze functies

Onze SaaS-oplossing biedt een efficiënte en duurzame manier om uw bedrijf te beheren. Met onze uitgebreide functies kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Luister naar de klant - ontdek wat de klanten willen en geef het hen.


Ontdek onze oplossing

De toekomst van uw bedrijf begint hier. We hebben het al eerder gedaan.

Tony Fred, CEO

Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter ons bedrijf. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van onze software, marketing en strategieën voor klantbeleving.

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn jarenlange ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich ons geholpen om te komen waar we nu zijn. Mich is een van de slimste mensen in ons team.

Aline Turner, CTO

Aline is een van de meest toegewijde mensen in ons team. Ze begeleidt meer dan 100 interne ontwikkelaars en zorgt voor de community van duizenden ontwikkelaars.

Jan Janssen, CEO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons om onze cijfers te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om ons succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.