Cloud Platform 

De IO-Things toolset biedt een uitgebreide reeks functionaliteiten voor het efficiënt beheren en monitoren van uw IoT-apparaten. Deze set omvat een mobiele applicatie die gebruikers in staat stelt om onderhoudstaken uit te voeren en sensoren onderweg te scannen en te raadplegen. 

Daarnaast biedt de portaal site inzichten in verzamelde gegevens en vergemakkelijkt het beheer van projecten, alarmen, gebruikers en meer. Deze pagina is bedoeld om u te begeleiden bij het aanmaken van een account en toegang te krijgen tot uw eerste apparaat, en biedt ook achtergrondinformatie over het gebruik van de portaal site. 


Maak een account

Toegang tot het Io-Things platform

Om te beginnen met de IO-Things portaal site, moet u eerst een account aanmaken. Dit account wordt gebruikt voor authenticatiedoeleinden en kan op elk gewenst moment worden verwijderd als u dat wilt.


Als u al een account heeft bij IO-Things, voer dan gewoon uw inloggegevens in om in te loggen op https://portal.io-things.eu/#/login

Let op: uw gebruikersnaam is uw e-mailadres, wat zorgt voor een unieke identificatie van elke gebruiker en het proces van wachtwoordherstel vergemakkelijkt.


Maak een account


Voor nieuwe gebruikers is het instellen van een account eenvoudig:

  1. Navigeer naar het portaal op https://portal.io-things.eu 
  2. Onder het inlogformulier vindt u de knop "Nieuw account aanmaken". Klik op deze knop om het registratieproces te starten.

Kies een gebruikersnaam 

Uw gebruikersnaam hoeft niet uw echte naam te zijn, maar het zal de naam zijn waarmee andere gebruikers u herkennen, mocht u ervoor kiezen om uw gegevens met hen te delen. Uw e-mailadres moet geldig zijn. Lees en accepteer de privacyvoorwaarden en klik op "Account aanmaken".

Controleer uw e-mail 

U ontvangt een e-mail met een uitnodiging om een wachtwoord in te stellen. Kies een sterk wachtwoord. De token voor het instellen van uw wachtwoord blijft 7 dagen geldig. Als u na deze periode een nieuw wachtwoord wilt instellen, kunt u de optie "Wachtwoord vergeten" gebruiken om een nieuwe e-mail te ontvangen.